Madelinn Fernandez
Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit AB som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn älskar träning och är övertygad om att det finns någon form som passar ALLA!
http://www.fightingspirit.se/ 
https://tauff.com/

Maria Olofsson
Maria har under många år arbetat med gruppträning bland annat dans, core, yoga och funktionell träning i sitt egna företag Motivation and Move och på IKSU Umeå. Hon är en Nike Master trainer som utbildar instruktörer och inspirerar runt om i världen.  En kreativ affärscoach med forskningsbakgrund som gärna jobbar med att utveckla nya träningskoncept och projekt, Barre Move tillsammans med Åsa Fornander samt Inner Strength med Malin Berg. Har konceptklassen Core Control samt föreläser om motivation, ledarskap, energi och effektivitet
www.mariaolofsson.se
www.barremove.se
www.innerstrength.se

Åsa Fornander
Åsa Fornander är Master Trainer för Nike, skapare av AfHo och Dance Detox Flow samt medskapare av Barre Move.. Presentatör och utbildare i Sverige och internationellt.
www.afho.se
www.asafornandere.com

Malin Berg
Malin är en internationell presentatör som utbildar inom träning, hälsa och livsstil. Hon är en mycket uppskattat yogainstruktör med en bakgrund som gymnast. Utvecklar instruktörsutbildningar i Yoga, Gymnastik och Sup Yoga och har konceptet Inner Strength med Maria Olofsson.
www.malinberg.com
www.innerstrength.se

Magdalena Lindström
Mångsidig tränare och instruktör med fyra års utbildning inom idrottsmedicin, fysiologi och idrottspsykologi. Magdalena har arbetat heltid som tränare på Playitas (Fuerteventura) och fortsatt coacha internationellt på träningsresor. Rörelseglädje och gemenskap styr den egna träningen med extra förkärlek till äventyrssport, löpning och styrketräning.

About our concepts: