En flygresa från San Francisco, via Los Angeles på ett antal timmar, och jag landade på Arlanda och fick med andan i halsen springa till flygbussen som skulle ta mig till Västerås. Bästa Malin hade fixat en grym dag på Hässlöhuset i Västerås där vi fick träffa så otroligt fina och duktiga instruktörer. Kan inte ens påminna mig att jag tänkte det minsta på att jag skulle vara trött när man får hänga med på detta schema:
Tauff Training med Madelinn
Dance Detox med Åsa
Inner Strength med Malin och mig
Barre Move med Åsa och mig
Yoga med Malin
fullkomligt älskar att köra dessa mindre inspirationsdagar med anläggningar runt om i landet!
Är du intresserad, tveka inte att höra av dig till oss!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Instruktörsutbildning

Inspirationsdagar

Varje höst arrangerar IKSU sin årliga inspirationsdag, där instruktörer och medlemmar får en heldag med alla klasser och föreläsningar du kan tänka dig. Otroligt lyxigt att få ett sådant fint event på hemmaplan (när det Läs mer…

Instruktörsutbildning

Instruktörsutbildning i Dance/step

En gång per år har jag förmånen att träffa nya och en del ”gamla” instruktörer, som vill utbilda sig vidare, under 3 dagar på min dans och steputbildning. Under åren har det blivit några hundra Läs mer…