Varje höst arrangerar IKSU sin årliga inspirationsdag, där instruktörer och medlemmar får en heldag med alla klasser och föreläsningar du kan tänka dig. Otroligt lyxigt att få ett sådant fint event på hemmaplan (när det nu längre faktiskt är något mindre stora event/konvent för instruktörer) då det flygs in topp instruktörer från hela landet samt även internationella stjärnor (nu sist magiska Kristin Sudeikis från New York).

Rekommenderar varmt detta event i mitten av oktober i Umeå ( läs mer i början av hösten på www.iksu.se), men skulle du vilja ha en inspirationsdag på din anläggning så kommer vi som står bakom Yournextmove gärna till er! Förra hösten var jag (Maria) och Madelinn till Umeå Sport och Motion och hade en härlig heldagsinspiration för instruktörer och PT´s. Vi körde föreläsning om närvaro/kommunikation, Tauff training, Fysworkshop i gymmet, Core workshop, Yoga, Barre Move mm. Åsa och Malin finns också tillgängliga, och vi kan även kolla med våra duktiga instruktörskollegor och vänner. Tveka inte att höra av er till oss så fixar vi inspiration till er

Kram Maria

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Instruktörsutbildning

YNM event i Västerås

En flygresa från San Francisco, via Los Angeles på ett antal timmar, och jag landade på Arlanda och fick med andan i halsen springa till flygbussen som skulle ta mig till Västerås. Bästa Malin hade Läs mer…

Instruktörsutbildning

Instruktörsutbildning i Dance/step

En gång per år har jag förmånen att träffa nya och en del ”gamla” instruktörer, som vill utbilda sig vidare, under 3 dagar på min dans och steputbildning. Under åren har det blivit några hundra Läs mer…