En gång per år har jag förmånen att träffa nya och en del ”gamla” instruktörer, som vill utbilda sig vidare, under 3 dagar på min dans och steputbildning. Under åren har det blivit några hundra instruktörer som har utbildats…

Jag längtar redan! Att under 3 dagar få träffa nya instruktörer, eller instruktörer som vill fördjupa sig i pedagogik, musik, skapa klasser, teknik, ledarskap och kommunikation. För att nämna några saker..

Denna utbildning är för dig som brinner för att motivera andra, som vill ha en bra grund att bygga vidare ditt instruerande på (oavsett vad du vill instruera i sen..) och som gillar dans och/eller step.

Vi jobbar i en liten grupp så att alla kan utvecklas från där de befinner sig nu, max 12 deltagare, så anmäl dig nu om du vill vara säker på att ha en plats.

Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar.

DATUM: 11-13/5 2018

Kostnad 3900 kr exkl moms

Anmälan och frågor till:
inspiration@mariaolofsson.se

(Vi håller till i IKSU Plus fina lokaler i Umeå och jag bjuder på lite påfyllnad genom Gainomax)


1 kommentar

En kommentarsförfattare · 21 augusti, 2017 kl. 16:24

Hej, Det här är en kommentar.
För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Instruktörsutbildning

YNM event i Västerås

En flygresa från San Francisco, via Los Angeles på ett antal timmar, och jag landade på Arlanda och fick med andan i halsen springa till flygbussen som skulle ta mig till Västerås. Bästa Malin hade Läs mer…

Instruktörsutbildning

Inspirationsdagar

Varje höst arrangerar IKSU sin årliga inspirationsdag, där instruktörer och medlemmar får en heldag med alla klasser och föreläsningar du kan tänka dig. Otroligt lyxigt att få ett sådant fint event på hemmaplan (när det Läs mer…